Когато всичките ти приятели са негови приятели

Днес ще си говорим за любовта и връзките, като ще наблегнем върху един много важен аспект при двойките в днешно време – техните приятели.

Преди да станат двойка, всяко момиче и момче в началото са сами. Имат си собствен живот и собствен приятелки кръг. В един момент обаче всеки от тях прелива в приятелския кръг на другия и се получава предразположеност да ви застигне една много неприятна ситуация – да осъзнаете, че всичките ви приятели всъщност са негови приятели.

tumblr couple love sad wallpapers (5)

Нещо подобно се случи с една моя позната. С приятеля й са заедно вече много години. Запознаха се и се събраха много млади. Тя дори беше последна година в гимназията. След което замина да учи в София и непосредствено след дипломирането си в университета, отново се върна в родния си град. И знаете ли какво осъзна? Че не са й останали нейни лични приятели там. През времето, когато си пътуваше, се виждаше само с гаджето си и излизаха с неговата компания. Нейните нови приятели се намираха в София, а със старите отдавна беше спряла да поддържа връзка.

Не е много приятна ситуация… Знам, че това момиче пак ще успее да се сприятели с нови хора, защото е много общителна личност. Това обаче не променя факта, че изпадна в ситуация, в която се оказа, че всичките й приятели всъщност са негови приятели… поне в този град.

Leave comment