Лени Кравиц се завръща в България

Този път концертът му ще се състои в зала Арена Армеец. Ще се проведе на 4 май 2019 година. Това ще е второто идване на Лени в нашата родина и всичките му истински фенове като мен го очакваме с нетърпение.

Като един от най-успешните музиканти в наши дни кариерата му продължава вече над 25 години. Заедно с издаването на новия му албум турнето му продължава.

Роден е в Ню Йорк Баща му е телевизионен продуцент, а майка му актриса от бахамски произход. Той започва първите си стъпки в музиката, свирейки на китара, пиано и барабани.

Години по-късно прави хитовата песен на Мадона Justify my love, която много бързо достига първата позиция във всички музикални класации. MTV спира клипа от излъчване. Така те решават да го пуснат в продажби. Само месец по-късно имат над 500 000 продажби.

Не след дълго Лени се развежда със съпругата си като има много слухове за изневяра с Мадона. През 1994 година вече е звезда като, получава приза „най-успешен артист“. За Кравиц следват редица музикални награди и с радост ще можем да го слушаме отново на живо съвсем скоро.

Вие харесвате ли го като изпълнител?

Leave comment