Криско и Тита представиха новата си песен

След гостуването си в „На кафе“ при Гала, Криско и Тита разкриха подробности за новия си проект, който е кавър на песен на Ванко 1. Всички обичаме да слушаме стари хитове и според мен стратегията им вещае доста голям успех. Новото звучене на музиката е различно, дори от това преди десет години, затова, когато се връщаме назад винаги е хубаво, а когато парчето е същото, но с прекрасно съвременно звучене, нещата са още по-готини.

Освен, че са имали време да създават хубава музика, споделиха, че са си починали ползотворно.

Но не разкриха, кое е тяхното тайно място за спокойствие и релакс, за да не бъде нападнато от фенове. Заедно с тях, беше и продуцентът на новия им клип, който разкри историята на сюжета.

Драматична любов, в която семейството не харесва избраника на момичето. Криско играе ролята на момчето – разбойник от ъндърграунда, Тита е неговата любима, майката играе Яна Маринова, а бащата Башар Рахал. На финала любовта завършва трагично и Криско е убит от Башар Рахал.

Замисълът и изпълнението му са наистина впечатляващи за българския пазар и доста различни, затова им желая успех и очаквам още много изненади от любимите ми изпълнители.

 

Leave comment