Любовта към спорта под сребърния ореол на Viano

Любовта към спорта под сребърния ореол на Viano

Февруари е месецът, посветен на най-големите човешки изкушения – любовта и виното. Който и празник да изберете – Свети Валентин или Трифон Зарезан – моят съвет е да го отбележите в пълния си блясък, а имено с правилните бижута от Viano. Защото любовта към тях е непреходна, а блясъкът и красотата им опияняват като бутилка класно вино.

Нека се върнем на самата любов. Знаете, че тя има много измерения и образи. Може да бъде романтична, разнолика, всеотдайна, но и винаги окриляваща. Любовта не се случва само между двама души, тя може да бъде предизвикана към всичко. Например знаете ли, че моята първа любов беше към спорта и по-конкретно волейболът? За мен той е емоция, страст и адреналин. Освен това, чрез него създадох приятелства за цял живот.

Тъй като този 14 февруари ще се съберем с мои приятелки, за да отбележим на по чаша вино любовта си към играта и топлите чувства към всяка от нас. В тази връзка реших да подготвя изненади. А какво би зарадвало всяка жена? Бижута, разбира се. Но исках да бъдат със сантиментална стойност и да говорят за общата ни любов. Имах късмет, защото открих сребърни талисмани под формата на волейболни топки в онлайн бижутерия Viano. Хубаво е, че могат да бъдат носени и на гривни, и на синджири.

Разглеждайки моделите, ми направи впечатление, че сайтът предлага към опциите си търсене по тематика. Избрах спорт и намерих това, което търсех. Имаше и талисмани футболни топки, скутери, колело – все разнообразни и интересни. Така че, ако имате нужда от интересен и индивидуален подарък, може да посетите Viano.

Може би в следващия си блог ще ви споделя как е минала срещата, защото вярвам, че ще бъде незабравима и наситена с емоции. А дотогава – обичайте се, носете си хубавите бижута и се радвайте на живота с чаша любимо вино.