Мъжете на известните жени

Мъжете на известните жени

Всички сме чували, че зад всеки успял мъж стои по една силна жена. Но замисляли ли сте някога кои са мъжете, зад силните жени? Ако този въпрос буди любопитството ви, то следващите редове ще ви бъдат интересни.

В месеца на любовта нека си спомним, че няма значение кой от двойката е по-успешен, по-известен, кой печели повече. Истински ценните неща в едни отношения всъщност са взаимното доверие и подкрепа един на друг. Защото истинската любов е равенство, тя не мери славата, а взаимността и кой колко дава от себе си за общото бъдеще. След това кратко отклонение, нека се върнем на темата, а именно – да се запознаем с мъжете на известните жени, без чиято подкрепа и вяра те едва ли щяха да стигнат толкова далеч.

Първа ще е известната водеща и световна любимка Опра. Да, дори няма нужда да обяснявам коя е, защото само споменаването на името ѝ отвежда към образа и славата ѝ. Опра се запознава със своя съпруг още през 1986 година, като оттогава са неразделни. Името му е Стедман Греъм и макар че в светските среди е известен повече като Мистър Опра, той също е доста успешен. Освен че е преподавател и има редица издадени книги, Стедма също е предприемач и основател на организацията Спортисти срещу наркотиците.

Като заговорихме за спортисти, една от доказалите се в тази сфера е тенисистката Серина Уилямс. Нейният съпруг пък е Алексис Оханян. Чували сте за Reddit, която се наложи в САЩ сред най-големите платформи за новини, нали? Е, Алексис е нейният създател.

А има ли фенове на хубавата жена Джулия Робъртс? Актрисата се радва на световна слава и участва в редица хитови продукции, сред които и филмът Мексиканецът. Освен за кариерата ѝ, продукцията се оказва успешна и за лични живот на Джулия, защото по време на снимките се запознава с бъдещия си съпруг – оператора Даниел Модър. Женят се през 2002 и имат три деца.

А вие за кои други подобни двойки се сещате?