На бал с цвете в косата

Wedding-Hairstyle-with-Flowers-Models

Още не е късно, скъпи абитуриентки. Баловете все още не са започнали, така че имате време да преосмислите прическата си в една по-цветна насока. Предлагам ви следното: огледайте хубаво роклята си. Надявам се, че тя е вече при вас и е точно такава, каквато сте си представяли. Сега помислете с каква прическа би си отивала и подходяща ли е вашата коса за този стил… Може би дори сте били на фризьор, за да ви направят пробна прическа?

Сега затворете очи и си представете следното… облекли сте роклята, обули сте мечтаните обувки, гримът ви е перфектен, остава само косата… Сигурни ли сте, че точно това искате? А дали не липсва нещо? Ами, да – ЦВЕТЕ!

Много съм развълнувана, докато пиша това. Цвете в косата стои толкова ефектно, красиво, изящно… с него всяка девойка изглежда като самодива, излязла от приказките. Придава на лицето една такава мекота, красота и невинност. Мисля, че е перфектният аксесоар за всяка жена, а на красивите абитуриентки ще седи просто вълшебно. Искрено ще се радвам, ако с този текст вдъхновя дори и едно момиче да добави макар и семпло цветенце в косата си.

3 comments found

  1. Тези прически са страхотни. Някой знае ли дали могат да ми направят такива на фризьор и колко ще струва. От София съм 🙂

  2. Здравей, Илияна. Във всеки фризьорски салон ще могат да ти направят такава прическа, но за цветето ще трябва да се уточните. Най-вероятно ти ще трябва да си го закупиш като фризьорът ще ти каже точно какво да вземеш – с накрайник гребен или като шнола. В не редки случаи самият фризьор си има дистрибутори, които му осигуряват фрукети, шноли, мрежи и лиенти за коса. Може би и цветни аксесоари. За цената – различно. Обикновено официална прическа е между 30 и 50 лева. Ако е дълга коса и се правят допълнително букли и прочие може да стигне до 70. Не вярвам да е повече, но във всеки салон за красота ценоразписите са различни. Поздрави 🙂

  3. гледам, че по маериканските филми, на техните балове или prom, както го наричам, момичетата носят цветя на китката си, а момчетата на ревера. и май са от истински цветя, защото го вадят от хладилника. поне изглеждат истински и седят красиво.

Leave comment