Незабравима лятна почивка със съветите на ЕОС Матрикс

Незабравима лятна почивка със съветите на ЕОС Матрикс

Изключително трудно, но и някак неусетно премина последната година и ето, че отново сме на прага на поредния летен сезон. Освен с приповдигнато настроение, той идва и с идеи за пътувания, за реновации и за всичко онова, което е чакало за по-топло време. Но за тези наши желания, са необходими финанси, които през предходните месеци бяха силно ограничени.

Попаднах на проучване на най-голямата колекторска агенция в България – ЕОС Матрикс. Според него заради пандемията, ние българите сме преструктурирали финансите си основно за покриване на битови разходи и за здравеопазване. Всичко това обаче е за сметка на намаления бюджет за екскурзии и ремонти. Аз не правя изключение от статистиката, като мисля, че това лято вече е време за заслужена почивка на брега на морето.

Тъй като аз и много мои сънародници сме с ограничени средства, няколко добри съвета няма да са излишни. Затова заедно със статистиката, получих и една ценна препоръка, прилагаща се и в много държави. Тя е споделена от ЕОС Матрикс като добра практика от партньорството с международната EOS Group. Разковничето, което ми се губеше за планиране на незабравимата лятна почивка, бе предварителният избор на дестинация и всичко, което тя може да осигури.

Използвайки споделените мнения от блогове и социални мрежи в интернет на различни потребители, лесно може да се създаде представа за предлаганите услуги и съответно цените им. По този начин се изгражда схема, преценява се дали дестинацията е „по джоба“ и по-лесно се избира периодът за посещение. Ако първата избрана локация не отговаря на бюджета – просто се продължава с търсенето на следващата.

След тази жизнено важна информация, може да се започне и с допълнителното спестяване. За да не се разпръснат средствата неусетно по други направления, е добре да бъдат в отделна спестовна сметка или просто на друго място от останалите финанси. По този начин ще е много по-лесно и планирането на цялостния бюджет през летните месеци.

Ако и вие сте от летните екскурзианти и искате незабравима почивка, то може да пробвате съветите от експертите на ЕОС Матрикс. Аз започнах със своето предварително проучване и вече имам избрана дестинация, отговаряща на бюджета ми. Остава само да подплатя напълно финансовата част, но съм сигурна, че това ще се получи отлично.