Студио за красота Alure и удобството да е срещу офиса ти

beauty-salonВсеки от нас страда от недостиг от всякакво естество – един на внимание, друг на пари, трети на нещо друго. Един недостиг обаче май не подминава никого от нас – времето. И да си кажем честно, еманципация, еманципация, ама по нашите ширини освен ангажиментите в службата и доста често водещата финансова роля в семейството, жената продължава да поема и по-голяма част от чисто домашните задължения и времето не й стига за нищо.

Е, няма как да си спестим грижата по почистването на дома, по прясно приготвената храна за домочадието, затова най-често пестим от грижата за външността си. Признавам си, и аз често го правя.

Може би затова толкова много се зарадвах, когато наскоро срещу офиса ми в столицата на ул. Проф. Георги Златарски отвори врати нов център за красота Alure. Предлагат всичко, от което имам нужда. И не само аз, а всяка жена, която държи на външния си вид – козметика, процедури, маникюр, педикюр, ноктопластика, фризьорство, че даже и солариуми имат.

Е, ако досега, за да се погрижа за себе си, трябваше да отделям време в почивните дни или след работа – време, което ми е истински ценно и бих могла да ползвам за много други неща. Сега, когато салонът за красота Alure се настани буквално под носа ми, мога да го правя и в обедната почивка или пък когато ми се отвори някаква възможност, която няма да попречи на преките ми задължения. Защото, както със сигурност и сами знаете, много често самото ходене до отдалечен салон ви отнема много повече време от самата процедура. Е, имах повод да се похваля. Направих го.

Leave comment