Момче за селфи

Селфи модата все повече ние завладяла. Навсякъде по улиците виждаме млади момичета и момчета с телефони в ръка, позирайки. Честно казано аз не съм от хората, които обичат да се снимат.

Когато искам да запечатам някое красиво място или момент, предпочитам аз да не присъствам на снимката. Не че нещо, просто не обичам да позирам. Има хора обаче, които са пълна моя противоположност. Имам приятелки, които само чакат знак и започват да си правят селфита на най-различни места със или без смисъл. Учените дори са диагностицирали селфито като психично заболяване. Да си призная, чак пък психично заболяване, идва ми малко силно, но определено се преминават някои граници. Всеки ден чуваме за смъртни случаи заради опасни селфита. Не я рзбирам тази мания. Най- новото нещо, което научих относно селфитата е че американска туристическа фирма предлага момчета под наем за селфи. По-откачено нещо не бях чувала. Те предлагат тази услуга на своите клиентки, по време на престоя си в Рим. Освен всичко останало момчетата са и професионални фотографи, така че получавате симпатичен селфи партньор и качествени снимки. Три часа фотосесия би струвала на дамите 350 евро, като също могат да си направят и романтични снимки, които в зависимост от популярността на забележителността може да достигнат и 750 евро. Също така може да си наемете и “Instagram” момче. Явно фирмата има успех щом смятат да въведат услугата и в други страни.

Ако до сега не смятах селфито за психично заболяване, тази новина вече напълно ме убеди, че е така. А вие бихте ли си наели селфи момче?