Детски забавления за цялото семейство

Детски забавления за цялото семейство

Пазите ли детското в себе си? Аз смея да твърдя за себе си, че независимо на колко години ставам, съм запазила детския си весел нрав и дух. Затова и често играя със семейството си различни детски игри. Независимо дали на открито при хубаво време, или пък на закрито през дъждовните дни, всички дружно се забавляваме. Не ми ли вярвате? Тогава нека споделя с вас как прекарах уикенда си.

През почивните дни си говорихме с близките ми колко много ни се ходи на цирк. Но цирк нямаше, затова решихме да си направим наш. Разбира се, най-екзалтирани бяха най-малките. Първо ни представиха няколко акробатни трикове, след което ни показаха какво да правим. Така от публика, се превърнахме в част от спектакъла. Имате ли представа колко е забавно да жонглирате с малки цветни топчета или пък да облечете най-цветните си дрехи и да се превърнете в забавен клоун? Ако не – уверете се сами.

На следващия ден решихме, че ще ходим на лек туризъм, но преди това трябваше да загреем. Как? Скачахме на въже. Освен че поработихме малко за добрата си форма, се забавлявахме изключително много. Проведохме си и състезание – за издръжливост – малки срещу големи. Мисля, че няма нужда да уточнявам кой победи, но пък ни беше толкова много забавно.

В гората, по време на разходката, играхме на златотърсачи. Разбира се, съкровищата, които събрахме бяха под формата на камъни в интересни форми, мъх и горски цветя. Отново се разделихме на отбори и победи този, който първи напълни кутията си (празна от бисквити) със скъпоценности.

Това наистина беше един невероятен уикенд, който ще помня дълго, а и ще направя всичко възможно да го превърна в традиция. Затова моят съвет към вас е да прекарвате повече време с любимите хора и да се постараете то да бъде пълноценно, забавно и пълно с щастие.