Когато маникюрът говори…

Покрай всички футболни страсти напоследък попаднах на нестандартни начини да покажем, че сме спортен фен. И то не какъв да е,  а именно футболен.

Жените отдавана изразяват настроението си  чрез ноктите. Може да се каже, че те са огледало на женската ни същност. Освен това добре поддържаните нотки говорят много за природата, привичките и нравите ни. Ноктите изразяват настроението и са в синхрон с характера. Тези от вас, които често ходят да им направят професионален маникюр, знаят, че изборът  е най-важен. Затова мислим дълго и дори съобразяваме на ум какви тоалети имаме в гардероба си. Най-често обаче се придържаме към повода. Така си правим сърца на Свети Валентин, искаме много цветя през пролетта, романтични орнаменти и брокат, когато ни предстои любовно пътешествие или пък тъмни тонове и множество бляскащи ефекти, ако сме купонджийски тип.

След всичко изброено дотук, какво ще кажете за топки, врати и трева. Това интересно решение не е абстрактно, а реалистично направено върху ноктите с зелен цвят, бял и черен контур. Жената, която има такива нотки, иска да покаже принадлежността си към спорта. Нещо повече – тя определено е фен. Има остър език и ни най-малко не се интересува от мнението на околните.

Браво за смелата идея и креативното мислене. А Вие, бихте ли си направили подобен маникюр?

soccer-nail-art-design

Leave comment