Уменитео да полагаш грим

Поставянето на грим е много повече от това, което младите дами си мислят, че е. Всъщност всеки професионален гримьор ще ви каже, че гримирането е изкуство. Трябва да имате ръка на художник, усет към подбора на цветове и артистичен талант.

Сигурно сте виждали много добре гримирани жени и такива, които не умеят да придат блясък и плътност на лицето си. Виждали сте също така момичета, които изглеждат с маски на лицето, но и такива, за които със сигурност знаете, че са използвали козметичен продукт, но това почти не личи. Това е така, тъкмо защото с гримирането не всеки може да се справи.

Ето един видео урок за гримиране, с който ще се уверите, че полагането на макиаж е далеч от просто “мазане и разнасяне”. Но и внимавайте! Не забравяйте да подхождате винаги със съобразителност – важна част от изграждането на цялостната концепция за визията ви. Не всеки тип грим е подходящ за всеки повод. Един е типът за бар – наситен, плътен и ярък, и съвсем различен този, който ще положите в ежедневието си – свеж, семпъл и фееричен. Не прекалявайте и помнете, че естественият вид е винаги най-красив.

Leave comment