Любовна отвара

tumblr_love potion

Ако намеря я взимам, ще си кажете! Любовната отвара се е превърнала в митична субстанция и според всички древни вярвания и предания погълналият я се влюбва веднага в далия му е.

Това ми звучи като Купидон в бутилка… или в разтворим вариант 🙂

За да се приготви такъв еликсир се изисква вещ на рецепиента на отварата  – може косъм, нокът или каквото и да, но да съдържа неговото ДНК, разбира се и нещо от този, в когото трябва да се влюби.  Според някои любовната отвара не трае повече от един реален ден, но според други тя е завинаги или поне докато човекът не изпие противоотварата. Особеното тук е, че той не може да я поиска, а трябва някой да му я даде без негово знание или направо да го принуди да я изпие.

Разбира се едва ли повечето от вас наистина вярват в любовни еликсири. Самата аз не вярвах, но една приятелка ми разкри своя тайна. От 5 години е щастливо омъжена за мъж, на когото му е била приготвила тъкмо такъв. Ето и рецептата:
Чаша шампанско, вино розе, малко канела, сироп от ягоди и той веднага паднал в краката й… или е бил леко опиянчен от питието… и нали ги знаете мъжете с техните слаби ангели 😉

Leave comment