Pulse Fitness & SPA в София

fitness_puls

Някои от вас сигурно са забелязали, че напоследък често се тагвам във Facebook от Pulse Fitness & SPA… Всъщност много хора вече ме питаха дали фитнесът е хубав, скъпо ли е и дали си заслужава, затова и реших да напиша една публикация в блога.

Pulse Fitness няма нищо общо с местата, на които досега съм ходила и съм наричала „фитнес зала“. Повечето от тях бяха в тъмни и задушни мазета, с малко пространство, малко и не чак толкова поддържани уреди. Тук всичко е различно, и заради това толкова ми хареса и си направих карта, на която между другото цените са съвсем нормални като за фитнес в столицата.

Иначе фитнесът на детелината на Околовръстното с бул. България разполага с отделни кардио, силова и спининг зала, с много и голямо разнообразие от уреди, но най-много ми харесва това, че има много свободно пространство, светло е и климатизацията и проветрението са на място… защото винаги ми е било много неприятно, когато съм се сблъсквала с проблема фитнесът, където тренирам, да е претъпкан и да не може да се диша от изпаряваща се пот, пък била тя и от добре изглеждащи тела.

Много е удобно, че Фитнес Пулс разполага и със СПА център, където след една подобаващо изтощителна тренировка, можеш да се оставиш в ръцете на професионален масажист и да се разходиш за кратко до райско блаженство 🙂
Засега Pulse Fitness ми е оставил само положителни впечатления и управителите му – Андон Атанасов и Паскал Дойчев заслужават поздравления за високото качество, което поддържат в него. Дано и занапред е така, а аз обещавам да бъда един лоялен и редовен клиент. 🙂

Leave comment