Споделеното изживяване винаги е най-хубаво

Няма нищо по-хубаво от това да се насладите на прекрасна изложба, филм, представление, залез, изгрев или просто красив момент. Подобен тип неща могат само да ни заредят с положителни емоции и да ни накарат да се чувстваме добре. Но винаги е по-хубаво, когато има с кого да споделим това изживяване. Дори и просто да седим един до друг и да си мълчим, усещането от споделеното изживяване е винаги по-силно, по-ярко, по-вълнуващо.

Човекът, с когото ще споделите моментите си, не е задължително да е вашата интимна половинка. Може да е приятел – просто някого, с когото обичате да прекарвате времето си. Но усещането от това да има човек с когото да говорите по-късно и той да е преживял същото, което и вие. Да знае точно за какво говорите.

Дори когато се случва самото събитие да имате към кого да се обърнете и само да го погледнете. Да няма смисъл да казвате нито дума, но да знаете, че човекът до вас ви разбира. Знае, че сте впечатлени и се наслаждавате на това, което се случва.

Това са най-сладките моменти. Такива, които се помнят и трябва да се оценяват. Бъдете благодарни за това, че имате в обкръжението си хора, с които можете да споделите моментите си. Това са тези, на които ще можете и да разчитате в определени ситуации. Това ще са хората, които ще ви подкрепят или ще ви кажат истината когато е необходимо.

Благодаря на хората, които споделят моите моменти!

Leave comment